Detall de les oficines de la Xarxa Santa tecla, a tocar de la plaça Corsini de Tarragona

Una metgessa de l'hospital Santa Tecla de Tarragona: «Doneu tot el material possible als centres de salut»

La metgessa Eugènia Miranda ha fet una crida a les xarxes socials

La metgessa de l'àrea de Traumatologia de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, Mª Eugènia Miranda ha fet una crida mitjançant les seves xarxes socials per conscienciar a tothom de «la necessitat de donar tot el material possible al centre de salut més pròxim». 

«El pic no ha arribat»

La crisi de la Covid-19 encara no ha arribat al seu punt màxim i així ho explica la metgessa de l'hospital Santa Tecla. Miranda demanar que es donin el material sanitari que tingui cadascú a casa seva als centres de salut més pròxim. 

La falta d'EPIs és un dels problemes que tenen els centres mèdics i, la traumatòloga, sol·licita donar qualsevol del material a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. Des de mascaretes  o bates  estèrils, fins a guants  o alcohol, elements que seran «molt apreciats» pels professionals mèdics.

«Això és molt seriós i necessitem la col·laboració de tothom. No serveix de res guardar arsenals de proteccions  a casa, si el personal mèdic, sanitari i infermeria, cauen per no tenir material suficient», argumenta Miranda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Necesitamos material urgente! 977259900

Una publicación compartida de Eugènia Miranda (@miranda_trauma) el