Dues dones participant en una cursa de muntanya

Una cursa solidària recorrerà 100 quilòmetres pel Camp de Tarragona

Lliga't a la Vida - Trail serà una cursa a peu a realitzar en format d'equips | Els donatius es donaran a la Lliga Contra el Càncer

El cap de setmana del 29 i 30 d'octubre es recorreran 100 quilòmetres per diferents termes municipals del Tarragonès, Baix Penedès i l'Alt Camp amb una finalitat solidària. L'esdeveniment Lliga't a la Vida - Trail serà una cursa a peu a realitzar en format d'equips i per relleus i una durada límit de 26 hores per realitzar-la.

La cursa destinarà totes les donacions de forma íntegra a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, amb el principal objectiu de millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies.

Per poder participar en aquesta cursa solidària s'han de formar equips de màxim 7 participants. Cada grup, a més, ha d'aconseguir recaptar un mínim de 700 euros, en format de donatiu, que s'haurà d'efectuar amb data límit del dia 19 d'octubre de 2022.

D’aquesta manera, a través del web de Lliga't a la Vida - Trail, cada equip que vagi fent la inscripció, que ja estan obertes, tindrà un espai propi on es podrà anar veient el que porta recaptat. Tothom qui vulgui podrà fer el seu donatiu a l’equip que desitgi.

Aquest esdeveniment solidari l'organitza la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, juntament amb l’equip de KMxTu com a productors de l’esdeveniment i amb l’assessorament tècnic de Naturetime Events.

Per l'organització, l'esdeveniment no és una competició, «ja que totes les persones que arribin a la meta dins l'horari establert seran considerades finishers». En aquest sentit, l'objectiu «és poder recaptar el màxim de diners possibles alhora que es gaudeix de l’esport en equip. Si una cosa tenim clara és que en aquesta cursa guanyem tots», afirmen.

El recorregut

La cursa solidària serà un recorregut circular de llarga distància d'aproximadament 100 quilòmetres. El punt principal de sortida i arribada serà el Port de Tarragona.

Durant tot el recorregut és condició indispensable que hi hagi sempre, com a mínim, tres membres de l’equip en cursa. Es podran fer relleus en els punts d’avituallament i de control de pas que estaran situats en les poblacions de final de cada tram on hi haurà zones de pàrquing específiques per poder arribar en vehicle. La resta de membres de l’equip fan de suport.

La cursa transcorrerà diferents punts del Camp de Tarragona. Es passarà per la Móra, la Pobla de Montornès, Bonastre, Albinyana, Masllorenç, Bràfim, Salomó, la Riera de Gaià i els Pallaresos.

Serà un recorregut poc tècnic i amb poc desnivell per tal de facilitar que la gran majoria de participants puguin gaudir-lo i assolir l’objectiu.