Pla mitjà de l'espectacle per Tarraco Viva creat pels alumnes de l'institut Vidal i Barraquer de Tarragona, amb joves vestits de romans, el 3 de març del 2020

El Festival Tarraco Viva 2020 se celebrarà de l'11 al 18 d'octubre, en petit format i aforament limitat

Tot i que es «digitalitzaran» alguns actes, la majoria mantindran la modalitat presencial

El Tarraco Viva 2020 ja té data de celebració. Després de l'ajornament del festival de recreació històrica romana  més important de Tarragona, que se celebra cada any al mes de maig, el certamen ja té nova data de celebració i serà de l'11 al 18 d'octubre, tal com ha avançat el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona  a través del seu compte de Twitter.


A causa de la crisi del  coronavirus, el festival es va paralitzar, amb la voluntat de celebrar la 22a edició a la tardor. Des de la regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona i des de la direcció de Tarraco Viva  s'ha creat una reunió de treball per organitzar les jornades.


Un dels aspectes que serà clau per poder celebrar l'edició del 2020 serà el format. Tal com va avançar a TarragonaDigital el regidor de Patrimoni  de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, el festival apostarà per la  digitalització d'alguns actes del Tarraco Viva.


Encara falta detallar quins seran aquests actes i de quina manera es traslladaran a l'entorn virtual. Tot i això, al mes de juny, Pinedo va avançar que la voluntat era que el programa d'actes, majoritàriament, «continuï sent presencial». Això serà possible amb l'adopció de totes les mesures de seguretat i higiene pertinents.


Un Tarraco viva 2020 «amb petit format  i aforament limitat» però que mantindrà l'essència de les jornades tot i la presència del coronavirus. Des del Patronat de Turisme avisen, «reserveu-vos les dates!».