Imatge del principal estudi de Tarragona Ràdio

La denúncia contra l'antiga treballadora de Tarragona Ràdio continua el seu camí judicial

L'empresa municipal de mitjans de comunicació de Tarragona ha triat el seu nou gerent

Dies de canvis a la ràdio municipal de  Tarragona. L'empresa municipal de mitjans de comunicació de Tarragona, l'ens mitjançant el qual el consistori de la ciutat gestiona la seva ràdio pública, ha finalitzat el procés de  selecció  del seu nou  gerent. Després d'anys d'un càrrec polititzat, els socialistes van nomenar cap de gabinet de l'alcalde al gerent de l'empresa municipal de mitjans, el nou màxim responsable de la ràdio municipal tarragonina s'ha triat en un procés públic. 

L'elegit ha sigut el periodista  Xavier de Gispert. De Gispert, que fins a enguany ha exercit de responsable de la pàgina web del Diari de Tarragona, ha quedat per davant d'altres candidats, alguns d'ells amb àmplia experiència en el món de la ràdio. 

Denúncia per malversació

Mentrestant, l'empresa municipal de mitjans de comunicació té una carpeta complicada sobre la taula: la situació de la  treballadora  de la ràdio acusada de  malversació. Segons ha informat el Diari de Tarragona, l'empresa pública acusarà de tres delictes, (malversació, falsedat documental i danys informàtics), a la treballadora a qui van detectar irregularitats comptables. En concret, es van detectar transferències que s'enviaven a un número de compte bancari que no corresponia. Algunes fonts han apuntat que tot plegat es deuria a un mal moment personal de la treballadora investigada.