Denuncien la presència de rates a les platges de Tarragona

El Passeig Marítim de Calafell fa dies que està patint el mateix problema

Un veí de Tarragona es queixa a Twitter d’haver vist una rata gran a les roques de la platja del Miracle de Tarragona. Segons explica, més d’una persona l’ha advertit de la presència d’aquest animal, però no ha sigut fins que no s’ha aproximat a la zona quan n’ha vist una. No és l’única queixa sobre la presència de rates als espais públics de Tarragona, un altre veí assegura que a les platges de Tarragona s’hi veuen rates tot l’any.

Rates a la platja del Miracle de Tarragona

Segons el tuit fet per aquest veí de Tarragona són diversos els usuaris de la platja del Miracle que són conscients de la presència de rates. «Em diuen, vigila, no t’asseguis que hi ha rates. No serà per tant, penso, m’assec i passa una rata com un gat de gran», escriu aquest veí al seu compte de Twitter.

Un altre usuari aprofita el missatge per dir que al Miracle hi ha rates durant tot l’any i assegura que surten a la sorra a passejar-se. A més, aprofita per demanar al govern municipal si hi ha algú que es faci càrrec d’aquests problemes.

Des del compte oficial de l’Ajuntament han respòs al veí demanant que en cas de veure rates o altres plagues es posin en contacte amb l’empresa municipal Ematsa a través del telèfon 900 203 329.

Preocupació per la presència de rates a la platja de Calafell

Fa pocs dies que aquest mitjà denunciava una problemàtica viscuda a la població de Calafell arran de la presència de rates a la platja. Diversos veïns i comerciants del nucli es van queixar també a través de les xarxes socials de la proliferació d’aquests rosegadors al carrer i al Passeig Marítim.  Fins i tot, el grup municipal del Partit Demòcrata de Calafell mostrava una imatge d’aquestes rates a la seva pàgina de Facebook. Sembla que en aquest cas el focus prové de dos edificis abandonats del carrer Sant Pere i l’Ajuntament hi estaria treballant per solucionar el problema.

NOTÍCIES RELACIONADES:

Preocupació a Calafell per la proliferació de rates a la platja