Les millors imatges de la Diada de Misericòrdia a Reus

Denuncien tocaments sexuals i intent de robatori durant la Baixada de l'Àliga

Una noia ha explicat per 'Twitter' que un individu els hi realitzava tocaments al cul i estava intentant robar

Aquesta matinada de dissabte, 22 de setembre, una usuària de la xarxa social Twitter ha denunciat que un home els estava realitzant tocaments al cul, a ella i a una amiga seva, durant la Baixada de l'Àliga a Tarragona,  per la zona del supermercat de la catedral. A més, una altra noia present en aquella zona, va avisar que aquest mateix individu li havia intentat robar. En aquest sentit, han difós la imatge d'aquest personatge, per qui la pugui necessitar, a més de demanar que aquest fet arribi a la màxima gent possible.

Denuncien tocaments i intent de robatori durant la Baixada de l'Àliga

Una usuària de Twitter ha escrit un fil aquesta matinada explicant el que va viure 'in situ' durant la Baixada de l'Àliga durant la Festa Major de Santa Tecla a Tarragona. En aquest sentit, una noia ha explicat que un home va estar durant part de la nit «agafant-li el cul». Per aquest motiu, ho va posar en constància a les xarxes socials, perquè, a més, també explica que li va posar la mà a dins d'una bossa de mà d'una altra noia que estava per la zona.

En un primer moment, la noia es pensava que els tocaments al seu cul, eren a causa del poc espai que hi havia a la zona en què es trobava i «se li havia escapat la mà». Després d'una estona que no la treia del seu cul, va començar a ser «incòmode» i tot seguit, «tenia la sensació que apropava el seu paquet». De resultes d'aquests fets, la noia explica que «es va girar i va parar», però ja ho havia fet «tres o quatre vegades».

Així doncs, abans que comences l'acte festiu, van intentar amb una de les seves amigues, buscar lloc més endavant, ja que «li era incòmode tenir a aquest home darrere seu». Tanmateix, l'amiga, quan li va explicar el perquè del canvi de lloc, li va respondre que «creia que els hi havia passat el mateix». És a dir, que li havia realitzat tocaments al cul a totes dues.

Una estona més tard, una noia que també estava en la zona que es localitzava la usuària que ha explicat els fets a les xarxes socials, va dir als presents que anessin amb  compte, ja que ha vist «al mateix home posant la mà a la seva bossa».

Tot seguit, a causa dels fets que han succeït, la noia i la seva amiga, van intentar treure una imatge de l'home, mitjançant un vídeo, que ha realitzat els tocaments i l'intent de robatori, perquè el pugui utilitzar tothom que estava per la zona per qualsevol cosa, ja que els hi podia haver robat.