Imatge de la caseta del carrer Lleida, a tocar de Correus

La caseta del carrer Lleida amb Corsini de Tarragona, a un pas de desaparèixer

El desmantellament està previst que comenci aquest dimarts

Aquest dimarts, 17 de novembre, a la tarda, començaran els treballs  de desmuntatge  i retirada de l’antiga estació transformadora ubicada al carrer Lleida  amb plaça Corsini. Les actuacions previstes conviuran amb el Mercadet de Corsini els dimarts i dijous al matí, pel que s’allargaran al voltant d’una setmana. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Inicialment estava previst que aquesta caseta transformadora fos retirada en el marc de les obres del Mercat Central. Tanmateix, finalment ha estat l’empresa de Mercats qui ha dut a terme les gestions oportunes amb els veïns de la zona per tal de desmuntar-la i donar compliment així a una llarga reivindicació ciutadana.

Didac Nadal: «Per fi desapareix la caseta»

El president de l’empresa de Mercats, el portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha assenyalat que «per fi desapareix la caseta. El desmuntatge d'aquesta antiga estació transformadora respon a la voluntat de seguir dignificant l'entorn del Mercat Central. Fins ara no s'havia pogut fer per motius aliens a l'empresa de mercats, però estem molt satisfets de poder donar resposta a una llarga reivindicació veïnal».

L’execució d’aquests treballs s’emmarca en el conjunt d’actuacions de millora de l’entorn de la plaça Corsini que està duent a terme l’empresa de Mercats des de fa temps. Cal recordar que a finals d’octubre es va asfaltar l’accés de l’aparcament del Mercat Central de Tarragona pel carrer Colom.