La sessió ordinària del Consell Plenari de l'Ajuntament de Tarragona d'aquest setembre

Nou ensurt al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona per un segon despreniment

L'espai s'ha tancat i el Ple d'aquest divendres tornarà a celebrar-se al Palau de Congressos

L'Ajuntament de Tarragona s'ha vist obligat a tancar de nou el Saló de Plens del Palau Municipal a causa del despreniment d'un fragment decoratiu d'uns 8 centímetres, sobreposat al fals sostre de l'espai. Les primeres valoracions tècniques apunten que la causa d'aquest despreniment es troba en les obres de restauració de la coberta del Palau Municipal que es duen a terme fa uns mesos.

En aquest sentit, els tècnics municipals consideren que els treballs podrien estar causant canvis en les condicions tèrmiques de l'espai que hi ha sota la coberta afectant el fals sostre de guix, format per fragments decoratius de petita dimensió i fixats amb caragols.  

Davant aquests fets, s'ha decretat el tancament del Saló de Plens a l'espera que en els pròxims dies s'instal·li una bastida torre que permeti accedir al sostre, per tal que els serveis tècnics puguin analitzar les afectacions i determinar les actuacions necessàries a dur a terme a curt termini.

El Ple ordinari de desembre se celebrarà aquest divendres al Palau de Congressos

Cal recordar que el passat mes de setembre, les pluges caigudes i les obres, van obligar a tancar el Saló de Plens durant algunes setmanes. Així, amb el nou tancament del Saló de Plens, el Ple ordinari de l'Ajuntament de Tarragona del mes de desembre —divendres, a partir de les nou del matí— es traslladarà de nou a la Sala Genius del Palau de Congressos.

El tancament també ha obligat a ajornar la sessió del Consell d'Infants, que s'ha traslladat fins al mes de gener.