Detingut a Tarragona per trencar els dents i el llavi a un home a base de cops de puny

L'home va intentar fugir després que els agents de la Guàrdia Urbana l'enxampessin trencant un vidre d'un vehicle al carrer del Mar

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir, aquest diumenge a la nit, un home com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força a l'interior del vehicle, danys i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc al carrer del Mar, a la Part Baixa de la ciutat, una  zona on els robatoris a vehicles són un constant en els últims mesos. L'home va intentar fugir després que els agents l'enxampessin trencant un vidre d'un cotxe i entrant a l'interior del mateix. 

Detingut per robar en un cotxe al carrer del Mar de Tarragona

Agents de paisà que realitzaven un dispositiu específic  aquest diumenge a la Part Baixa de Tarragona van trobar, al carrer del Mar, un individu que trencava un vidre de la porta posterior d'un turisme. Després de donar la puntada de peu al cotxe, l'home va entrar a l'interior. El detingut va fer cas omís a les indicacions dels agents per aturar-se i va iniciar una breu fugida. 

Instants després, els agents de la policia local el van detenir amb gran resistència al carrer reial. A pocs metres del vehicle en què s'havia observat el robatori, els agents van observar un altre turisme amb un vidre trencat. Durant l'escorcoll a l'home, es va recuperar un DNI del qual no va poder donar indicacions clares sobre la seva procedència. El carnet va quedar en dipòsit a les dependències de la Guàrdia Urbana de la ciutat. L'home va quedar detingut. 

En els últims mesos, els robatoris a l'interior de vehicle han patit un repunt considerable a la ciutat. L'any 2018, se'n van produir més de cinc cada dia. El barri del Port és, a més, una de les zones on aquesta problemàtica és més preocupant. 

Detingut per pegar un jove a la Rambla Vella de la ciutat

Aquest diumenge a la matinada, a quarts de set, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home de 28 anys com a presumpte autor dels delictes de lesions i resistència i desobediència a l'autoritat. Una patrulla d'agents va observar, a la Rambla Vella, com un jove agredia un altre amb cops de puny a la cara. Els fets van tenir lloc davant de l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla. 

L'infractor, després de veure la patrulla, va sortir corrents en direcció al carrer Portalet. Els agents van aconseguir detenir l'home a l'interior del recinte del circ romà, on l'individu ja hi havia accedit després de saltar una tanca. El jove va intentar, diverses vegades, desfer-se dels agents i marxar. Finalment, van detenir-lo. 

La policia local va localitzar el jove agredit a l'interior de l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla. A falta d'un examen mèdic exhaustiu, la primera exploració va determinar que havia perdut dues dents i tenia el llavi trencat. L'agressor, mentre estava sota custòdia policial a l'hospital, va amenaçar el jove agredit i la seva família en reiterades ocasions.