Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

Dos detinguts després d'una forta baralla al centre de Tarragona

El gran dispositiu policial organitzat per a detenir els sospitosos ha sorprès els veïns de la zona de la Tàrraco Arena Plaça (TAP) a primera hora de dissabte

Nou episodi de violència a la ciutat de Tarragona aquest dissabte. Dues persones han estat detingudes després de protagonitzar una baralla amb catanes a la zona de la plaça de Josep Roig i Raventós. Els fets han tingut lloc durant el matí, i ha comptat amb un important desplegament policial. 

Impressionant dispositiu policial i dos detinguts

Tot va començar després que els Mossos d'Esquadra hagin rebut un avís sobre una possible baralla als voltants de la Tàrraco Arena Plaça (TAP). Fins al lloc es van desplaçar diversos efectius de la policia catalana, però l'operatiu es va complicar. En concret, un dels sospitosos va intentar escapar dels agents a través dels balcons que donen a la mateixa plaça i el carrer de Jaume I. 

Segons el Diari de Tarragona, fins al lloc dels fets es van mobilitzar un total de deu patrulles dels Mossos. També van fer acte de presència diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El dispositiu es va allargar des de primera hora del matí fins al migdia de dissabte, i va finalitzar amb dues detencions. No ha estat fàcil, ja que almenys un dels detinguts es va enfrontar als agents de policia amb una arma blanca. En tot cas, al llarg d'aquest diumenge compareixeran en els jutjats. 

Els veïns denuncien la inseguretat que pateixen

Molts veïns van quedar sorpresos per la presència de tanta policia, si bé van assegurar que feia temps que denunciaven la inseguretat que vivien. Aparentment, els protagonistes de la baralla viuen en un pis de la mateixa zona, i fa temps que atemoreixen el veïnat. 

Alguns testimonis asseguren que la música alta, les baralles i fins i tot les amenaces als veïns s'han convertit en una cosa habitual. Fins i tot denuncien que s'han produït robatoris al petit parc infantil del qual disposen.