Imatge de la presentació de les jornades al carrer Cós del Bou

Els dijous, tapes a Cós del Bou: nova iniciativa de cinc restaurants de Tarragona

Les jornades, que arrenquen aquest dijous a la Part Alta, compten amb el suport de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona

Nova iniciativa comercial a la ciutat de Tarragona, en aquest cas en l'àmbit de la restauració. En aquest sentit, aquest dimarts s'han presentat les jornades 'Tapes, Cós del Bou', impulsades per cinc establiments d'aquest carrer de la Part Alta de la capital tarragonina i que compta amb el suport de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona.

Els cinc restaurants oferiran cada dijous, entre les 20 i les 23 hores, una tapa acompanyada d'una beguda per un preu de 3,5 euros. Els establiments participants són Baires —cuina argentina— que servirà una empanada; Adelita —cuina mexicana—, un burrito; La Treva —cuina catalana—, una clotxa; Cal Mano —cuina catalana— que oferirà una tapa de secret ibèric; i Sushi take-away —cuina japonesa—, una tapa nipona.

Aquestes jornades, que tenen l'objectiu de dinamitzar el barri, arrencaran aquest mateix dijous amb acompanyament musical al carrer.

Dídac Nadal convida la ciutadania a «venir al Cós del Bou»

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, Segons ha explicat que «des de la conselleria de Comerç, Fires, Mercats i Consum donem suport a qualsevol iniciativa que ajudi als comerços i establiments de la ciutat». En aquest sentit, Nadal ha aprofitat la presentació de la campanya per a convidar tota la ciutadania a «sortir al carrer» i «venir al Cós del Bou».

Dídac Nadal ha explicat que la conselleria de Comerç està oberta «a totes les entitats i associacions comercials de la ciutat que vulguin proposar activitats de dinamització que tinguin l'objectiu de revitalitzar el teixit comercial de Tarragona».

Per la seva banda, la presidenta de l’associació d’hostalers i comerciants del carrer, Olga Vinuesa, ha assenyalat que «cadascun dels cinc establiments del carrer fa cuina d’un país diferent i, per tant, oferirà una tapa diferent». En aquest sentit, Vinuesa espera que amb la campanya «la gent surti al carrer i el barri bulli».