Enxampen un home conduint sense punts i amb la ITV caducada de feia 12 anys a Tarragona

L'home tenia una ordre del jutjat de pèrdua de vigència del carnet de conduir

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert diligències a un conductor per circular amb el permís de conduir sense punts i amb la ITV caducada des del 2007. Els fets van tenir lloc la tarda d'aquest dilluns, 21 de gener, quan una dotació de la Guàrdia Urbana tarragonina va fer aturar un turisme a l'avinguda de Reina Maria Cristina de Tarragona, que circulava amb l'adhesiu de la inspecció tècnica de vehicles caducat des de feia dotze anys. Es tracta d'un home de 43 anys.

Els agents policials van fer aturar el cotxe i van dur a terme les gestions corresponents. Un cop fetes les comprovacions a les bases de dades policials, els agents van comprovar que, a més de circular sense la ITV vigent, al conductor li constava en vigor una pèrdua de vigència del permís de conduir en haver perdut tots els punts, emesa pel Jutjat Penal de Tarragona. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana va obrir diligències penals al conductor de 43 anys.

Detingut per robar dues videoconsoles i resistir-se als vigilants a Tarragona

Un jove va ser detingut dissabte passat, 19 de gener, després de robar dues videoconsoles i diverses peces de roba en un centre comercial de Tarragona. En total, el botí ascendia a 600 euros del material robat. El noi havia posat les videoconsoles i la roba al carretó de la compra, i quan es dirigia a la sortida del centre comercial, els vigilants de seguretat el van reduir i el van portar a la zona on es fan els escorcolls. En aquell moment, el jove retingut va intentar escapar-se i va arribar a trencar una porta. 

Finalment, els vigilants de seguretat del centre comercial van donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que van acudir fins al lloc dels fets i van procedir a la detenció del jove, assumint el cas aquest cos policial.