Museu d'Art Modern de la Diputaci贸 de Tarragona

La Diputaci贸 inaugura una nova exposici贸 i una nova col路lecci贸 a Tarragona

'脌nimes palpables' inclou escultures, dibuixos i fotografies i 'Via Augusta. Del Vendrell a la Torre dels Escorpins' un mapa de recorreguts

Al llarg d'aquesta setmana, el Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) tindrà una nova exposició i una nova col·lecció. D'una banda, s'inaugurarà l'exposició 'Ànimes palpables', amb escultures i dibuixos d'Apel·les Fenosa i fotografies de Jean Marie del Moral; i de l'altra, la col·lecció  'Via Augusta. Del Vendrell a la Torre dels Escorpins', un mapa de recorreguts a peu amb fotografies de Mònica Roselló.

El procés de creació i el resultat final de l'exposició 

Aquest dijous,  14 de novembre, s'inaugurarà la primera exposició esmentada, 'Ànimes palpables'. La cita serà a les 19.00 hores al mateix Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (al carrer de Santa Anna, 8). En aquesta mostra es podran veure  escultures i dibuixos d'Apel·les Fenosa acompanyats de fotografies on Jean Marie del Moral capta l'instant d'execució d'aquestes obres als tallers de París i del Vendrell. 

En aquesta exposici贸 tindrem l'oportunitat de poder veure a l'escultor, que ja est脿 en la seva plena maduresa, creant la seva obra i el resultat del proc茅s. La mostra es podr脿 visitar al museu fins al dia 19 de gener de l'any que ve. 

Una mostra que il路lustra el territori del Camp de Tarragona

D'altra banda, aquest pr貌xim divendres, 15 de novembre, s'inaugurar脿 la col路lecci贸 'Via Augusta. Del Vendrell a la Torre dels Escorpins'. L'obertura tamb茅 ser脿 a les 19.00 hores al  Museu d'Art Modern  de la Diputaci贸 de Tarragona (al carrer de Santa Anna, 8). En aquesta ocasi贸, la mostra 茅s un mapa de recorreguts a peu amb fotografies de M貌nica Rosell贸 acompanyat del text de Joan Cavall茅. 

Aquest projecte bianual se centra en l'edici贸 conjunta d'una publicaci贸, en format de mapa desplegable del territori, que t茅 com a objectiu promocionar les comarques del Camp de Tarragona  a trav茅s de la mirada d'un fot貌graf de prestigi internacional i d'un escriptor de renom del territori. Aquesta col路lecci贸 l'organitzen, conjuntament, el Museu d'Art Modern de la Diputaci贸 i el Festival SCAN.