Una dona en estat greu després de caure pel balcó en un pis de Bonavista

Als llocs dels fets s'hi han desplaçat dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques | Mossos d'Esquadra ha detingut a la parella de la dona

A les 15.31 de la tarda d'aquest dilluns, 21 de gener, el Sistema d'Emergències Mèdiques ha desplaçat dues ambulàncies al carrer dotze, número 27, del barri tarragoní de Bonavista per atendre  una dona, d'uns 30 anys, «en estat greu», que hauria caigut d'un balcó d'un immoble d'aquest indret.  La dona, que ha sigut traslladada a l'hospital universitari Joan XXIII, presenta «un politraumastime, amb diverses fractures, entre altres, la pelvis».  Tot i això, no es tem per la seva vida.

Des de fonts de la Guàrdia Urbana de Tarragona indiquen que la investigació la porten «els Mossos d'Esquadra». Aproximadament a les sis de la tarda, Mossos d'Esquadra han informat que la parella de la dona havia estat detinguda mentre investigaven «quina participació havia tingut en la caiguda». 

Detenen la parella de la dona a Bonavista

La dona que ha caigut pel balcó es troba ingressada a l'Hospital Joan XXIII on l'estan tractant dels múltiples traumatismes que hauria patit per la caiguda. De moment, l'únic que han confirmat els Mossos d'Esquadra és que han detingut a la seva parella i que s'estan investigant les causes de la caiguda i la possible participació de la parella en aquests fets. Així tot, però, aquest incident ha despertat molta expectació entre els veïns de Bonavista. 

Alguns dels veïns han fet comentaris a les xarxes socials, assegurant que no s'hauria tirat sinó que hauria sigut la seva parella qui l'hauria tirat pel balcó. La gent s'ha mostrat molt indignada pel que pot haver passat. Així i tot el Mossos de moment no han confirmat la causa i estan investigant els fets. Fonts de l'Hospital Joan XXIII diuen que fins demà no podran donar més notícies de l'estat de salut i recuperació de la dona de 30 anys que ha caigut.