Els ciclistes Ricardo Mandrá i Pep Garcia inicien el Camí de Santiago a favor d'AFANOC des de Tarragona

El pelegrinatge solidari de dos ciclistes tarragonins a favor d'AFANOC

Ricardo Mandrá i Pep Garcia, del Club Ciclista Campclar, han començat el Camí de Santiago

Des de Tarragona fins a Santiago de Compostel·la, fent tot el Camí de Santiago, per donar visibilitat i recaptar fons a favor d'AFANOC. Aquesta és la missió dels membres del Club Ciclista Campclar, Ricardo Mandrá i Pep Garcia, que han sortit 8 de juny des de la plaça de la Font.

Els dos ciclistes peregrinaran durant onze dies en aquest viatge solidari i de promoció de ciutat. En el punt de sortida han estat acompanyats del coordinador d'AFANOC a Tarragona, Jordi Rodríguez; la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, i l’alcalde, Pau Ricomà, qui els ha fet entrega de la bandera de la ciutat que portaran durant el trajecte.  

L’alcalde Ricomà ha volgut agrair als dos ciclistes la seva generositat i ha animat la ciutadania de Tarragona a col·laborar amb la iniciativa solidària.

Dos ciclistes en un viatge solidari i de promoció de la ciutat

1.200 quilòmetres separen Tarragona de Santiago de Compostel·la. Aquest és el trajecte que han començat Ricardo Mandrá i Pep Garcia en un pelegrinatge solidari.

Durant el trajecte, els dos ciclistes faran una breu xerrada i explicació sobre la feina d’AFANOC a cada lloc que pernoctin. Per col·laborar en aquesta recaptació de fons, s’ha habilitat un Bizum amb el número 00542.

Paral·lelament a aquesta iniciativa solidària, el grup promourà una activitat turística i familiar sostenible. En aquest sentit, farà difusió de material informatiu i promocional de Tarragona Turisme com és el plànol turístic de Tarragona, el dossier de Tarragona Patrimoni de la Humanitat i el de la Ruta dels primers cristians de Tàrraco. 

En aquest trajecte, tindran diverses rebudes en destins. Turisme de Lleida els rebrà a l'arribada a la ciutat, mentre que Santiago de Compostel·la els rebrà amb una delegació municipal a qui donaran a conèixer la iniciativa, la tasca d’AFANOC i la història i el patrimoni de Tarragona.

Finalment, es tornarà a Tarragona i finalitzarà aquesta gran aventura solidària a favor d’AFANOC i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, Tarragona Turisme i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.