Dos intoxicats a Tarragona per la mala combustió d'una estufa de gas

Les dues persones, trobades semiinconscients, han estat evacuades a l'Hospital de Santa Tecla

Dues persones han resultat intoxicades pel fum a la ciutat de Tarragona a causa de la mala combustió d’una estufa de gas. Els fets han passat durant la matinada d’avui dissabte, 2 de febrer, al número 8 del carrer de Maria Cristina, al centre de la ciutat. Els serveis d’emergència han rebut l’avís quan passaven pocs minuts de la mitjanit i els Bombers de la Generalitat han activat fins a tres dotacions .

Al lloc de l’incident, a tocar de la clínica Monegal, també hi ha acudit una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre als ferits. Els Bombers, en arribar a l’immoble, han trobat dues persones semiinconscients per la inhalació de gas.

Evacuació a l'Hospital de Santa Tecla

Els afectats per l'incendi de Tarragona han estat traslladats fins a l’Hospital de Santa Tecla, a uns quatre-cents metres del lloc de l’incident, per tal de sotmetre’s a diversos reconeixements mèdics. Els Bombers de la Generalitat, per la seva part, han realitzat les tasques de ventilació de l'habitatge incendiat.

El SEM va atendre als dos afectats per l'incendi de Bellvei, que patien una intoxicació lleu pel fum | CEDIDA

 

Dos intoxicats a Bellvei

El passat dijous 31 de gener, al municipi de Bellvei, a la comarca del Baix Penedès, dues persones van resultar intoxicades pel fum en un incendi  al carrer de Nostre Senyora de l'Assumpció. El foc va ser causat per una campana extractora al primer habitatge  d'un bloc de pisos de la localitat. Aquest fet va provocar una densa columna de fum que va afectar dues persones. Posteriorment, les persones afectades van ser traslladades a l'hospital. 

Les persones afectades van ser traslladades amb una intoxicació lleu pel fum a l'Hospital del Vendrell. D'altra banda, fins al lloc dels fets van anar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que van estar extingint el foc ocasionat a l'habitatge durant més d'una hora. Com a mètode de precaució, els Bombers van decidir tallar el subministrament d'electricitat i gas per ventilar l'habitatge.