L'Associació Down Tarragona, present a les festes de Sant Magí

Aquest pròxim diumenge, l'associació oferirà un vermut solidari a la plaça de la Font

Com és ja gairebé tradició durant les festes de Sant Magí de Tarragona,  l'Associació Down Tarragona estarà present en la programació i les activitats de les festes. Ho farà, un any més, a la plaça de la Font, on aquest diumenge, 18 d'agost, des de les dotze fins a les tres del migdia oferirà un vermut solidari  on els únics protagonistes seran els joves down de Tarragona.

Els joves participaran activament en l'organització en l'esdeveniment,  entregant els tiquets, servint els vermuts i les tapes i atenent els assistents a la festa. Una festa que, com asseguren des de l'associació,  «ajuda a poder dur a terme els nostres projectes»,  i que s'ha pogut organitzar gràcies a la col·laboració d'empreses com Coca-Cola, Bon Preu-Esclat, Consum i Vermuts Miró. Down Tarragona compta amb una trajectòria solidària de dotze anys donant servei i suport i realitzant projectes tant en l'àmbit social com en el laboral i l'educatiu a les persones amb discapacitat intel·lectual, i en especial, a les persones amb Síndrome de Down.

La Plaça de la Font Tarragona acollirà el Vermut solidari. | Miguel Cabrerizo

La vigília de Sant Magí

Un dia que, més enllà de ser especial per la celebració d'una festa solidària com aquesta, ho és per definició.  I és que es tracta de la vigília de Sant Magí,  l'esperat dia de l'Arribada de l'aigua de la Brufaganya a la ciutat, de la Pujada del seguici popular cap al Portal del Carro, de la Revetlla Remullada i del concert de revetlla a la plaça de la Font. A banda d'aquests actes, però, n'hi haurà d'altres com les exposicions al MNAT i al Museu i Necròpolis Paleocristians, la visita guiada al Teatre romà o la visita guiada al Fòrum o la xerrada 'Tiberius, comcericant pel Mare Nostrum', al Moll de Costa.