Pla mitjà del pregoner Eduard Boada al balcó principal de l'Ajuntament després del prego de Santa Tecla

Eduard Boada, ingressat a l'Hospital Santa Tecla recuperant-se de coronavirus

De moment continua a l'UCI, però la setmana que ve ja podria passar a planta

El senyor Boada, Eduard Boada, el mític artista dels entrepans de  Casa Boada, el local ubicat a Rovira i Virgili 23 i tancat des de fa un parell d'anys, es troba recuperant-se de coronavirus  en un centre hospitalari de la ciutat. 

Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', Eduard Boada va ingressar, el passat 9 de novembre, a l'Hospital de Santa Tecla. Quan va arribar al centre hospitalari els metges li van diagnosticar Covid-19 i una pneumònia bilateral als dos pulmons, i per això va ser traslladat directament a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

L'endemà, el 10 de novembre, li van posar respiració assistida i el van sedar. Finalment, aquest dijous, 19 de novembre, nou dies després, els metges li van retirar la respiració assistida, ja que el senyor Boada ha millorat significativament i ja pot respirar per si mateix.

La família ha anat sabent del seu estat de salut a través dels metges, que apunten que si continua millorant pel que fa a la respiració, a principis de la setmana vinent podria deixar l'UCI i passar a planta.

Tornen les notes de suport a Casa Boada

La porta del seu mític bar, Casa Boada, s'ha tornat a omplir de notes de suport dirigides al seu estimat propietari. Fa dos anys, quan Eduard Boada va haver de tancar després que l'hi recomanés el metge, desenes de tarragonins ja van apropar-se a la porta de l'establiment i li van deixar notes d'ànims i d'agraïment. L'escena s'ha repetit els darrers dies, després que els ciutadans s'anessin assabentant, boca-orella, que el senyor Boada estava lluitant contra el coronavirus