Aixeta amb aigua corrent.

Ematsa apropa el servei d'aigua a la ciutadania amb tallers als Centres Cívics

Les sessions es faran entre l'octubre i desembre i continuaran l'any 2022

L'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona (Ematsa) i la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat inicien una col·laboració aquesta tardor. Una iniciativa per apropar el servei d'aigua a la ciutadania. Es faran tallers monogràfics als equipaments municipals durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. 

Durant aquestes sessions, realitzades per personal d'Ematsa, es tractaran diversos aspectes. En concret, es donaran explicacions per poder entendre millor el contingut de la factura; explicar els avantatges de l'oficina virtual; les claus de la gestió del consum; repassar i aclarir preguntes freqüents; o recordar les diverses vies de contacte amb la companyia.

Així mateix, durant aquestes sessions també es donaran consells i bones pràctiques per fer un ús responsable de l'aigua.

  

El president d’Ematsa, Jordi Fortuny, destaca la vocació de servei de la companyia i assenyala que «la proposta està pensada per resultar molt pràctica i aportar informació aclaridora i útil per millorar el coneixement del servei».  

La primera sessió es realitzarà el dilluns 18 d’octubre a les 19 hores al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Les següents seran el 15 de novembre a Llevant i el 13 de desembre a Bonavista. La proposta continuarà l’any que ve a la resta d’espais municipals.   

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Per tal de treure el màxim profit, és recomanable assistir-hi amb una factura de subministrament per donar la possibilitat de comprovar personalment la informació i els exemples que es tractin a la sessió.