Imatge d'un autobús de l'EMT a les cotxeres del Polígon Francolí

L'EMT amplia la seva la plantilla i incorpora nous conductors per als autobusos

Aquestes contractacions se sumen a les fetes a començament del mes, elevant la xifra del reforç a 10 conductors i conductores

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona continua reforçant la plantilla de conductors i conductores  per als seus autobusos. Aquesta setmana s'han sumat cinc membres nous, que se sumen als ja incorporats a principis d'aquest març.

L'EMT centra tots els seus esforços en la normalització del servei. Les incorporacions, que són temporals, provenen de la borsa d'aspirants a la contractació laboral temporal de places de conductors. 

Les cinc primeres incorporacions es van fer el passat 9 de març i aquesta setmana s'han sumat cinc nous conductors i conductores temporals contractades. 

El reforç que s'està fent de la plantilla de l'EMT té com a objectiu reduir el nombre d'incidències provocades per la conjuntura de les baixes sobrevingudes. També es vol reduir la sobrecàrrega d'hores extres, voluntàries, que té la plantilla de conductors actuals.

Jordi Fortuny, president de l'EMT, apunta que «estem posant tots els nostres recursos disponibles per tal que el servei de transport municipal torni a donar el servei de qualitat que ha donat sempre».

«Lamentem molt les afectacions causades a les persones usuàries del servei municipal de transports, així com, la situació de sobrecàrrega de treball en la qual s'han vist immersos els nostres treballadors i treballadores», ha afegit.