Imatge d'alguna autobusos de l'EMT de Tarragona a les cotxeres de l'empresa

L'EMT cancel·la el servei de les línies L-21 i L-23 durant aquest cap de setmana

Així mateix, el servei de les línies L-13 i L-55 serà exclusivament a demanda en totes les parades

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha anunciat que durant el cap de setmana les línies L-21 i L-23, que són circulars i connecten l'estació de Renfe amb el Campus Catalunya i l'Hospital Joan XXIII, no tindran servei. Aquesta és un dels canvis que des de l'EMT s'han impulsat per tal de minimitzar l'impacte de les baixes laborals entre els conductors d'autobús de l'empresa.

Així mateix, les línies L-13, que connecta Entrepins amb el passeig de les Palmeres, i L-55, entre Rodolat del Moro i Sant Pere i Sant Pau, serà exclusivament a demanda en totes les parades. D'aquesta manera, aquelles persones que desitgin fer ús d'algun dels serveis d'aquesta línia hauran de trucar per telèfon al 671 008 219 amb «suficient antelació».

Tot i això, des de la companyia han explicat que «el compliment de l'horari previst queda supeditat al temps de resposta del servei». Finalment, durant el matí de diumenge 20 de març, les línies L-3 i L-6 es veuran afectades per la disputa del tradicional Cros dels Àngels.

Altres afectacions al servei

Tot i la contractació d'una desena de conductors per reforçar el servei, l'empresa encara ha de fer adaptacions en els seus horaris. Cada dia, l'EMT anuncia a través de la seva pàgina web les incidències del servei. En aquest sentit, el passat 12 de març ja es va anunciar que els serveis de dissabtes, diumenges i festius es faran adaptant els horaris a les freqüències del diumenge. 

D'altra banda, la L-22 (en sentit Nàutic) funcionarà en horari de diumenge i es dona la possibilitat d'arribar a l'estació de tren si hi ha usuaris que ho sol·licitin. En aquest sentit, l'EMT ha explicat que aquells que ho vulguin han de demanar al conductor un cop s'hagi arribat al final de la línia a la parada El Serrallo.

Pel que fa als serveis nocturns, les línies L-71, L-72 i L-73, funcionen amb normalitat.