Disfressa d'Or a Tarragona.

Aquest dijous es posen a la venda les entrades per a la Disfressa d'Or

La cita se celebrarà el 12 de febrer de 2023 a les 19.30 hores a la Tarraco Arena

Aquest dijous 29 de desembre es posen a la venda les 3.000 entrades per assistir a la Disfressa d’Or. Després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia, enguany, el Carnaval de Tarragona recupera aquesta tradicional, una passarel·la que aplega les disfresses individuals més espectaculars de la festa.

En aquesta ocasió, la cita se celebrarà el 12 de febrer a les 19.30 hores a la Tarraco Arena i les tres mil localitats per la gala es poden adquirir a través del web www.tarragonamusicfestival.com així com a la pàgina de la Tarraco Arena.  

En el marc de la programació de carnaval, aquest dijous també es posen a la venda a través del mateix web, les entrades per a l’espectacle 'Qui està mirant?'. Aquesta comèdia, que retrata les situacions quotidianes que ha comportat la irrupció de les plataformes d’streaming, es podrà veure al Teatre Tarragona el 10 de febrer de 2023.

Inscripcions obertes per Carnaval 

D'altra banda, fins al pròxim 27 de gener les comparses interessades encara poden inscriure’s a la Rua de l'Artesania i la Rua de Lluïment del Carnaval de Tarragona 2023, que tindran lloc els dies 18 i 19 de febrer, respectivament. Les inscripcions s’han de formalitzar telemàticament mitjançant el portal municipal. A través del mateix enllaç, es poden consultar les bases del concurs de comparses participants a la Rua de l’Artesania.

De la mateixa manera, fins al 2 de gener, les entitats, empreses i establiments que vulguin realitzar actes relacionats amb aquesta festa i ser inclosos en el programa d’actes del Carnaval de Tarragona 2023 ho poden fer formalitzant electrònicament la seva petició

El Carnaval de Tarragona 2023 se celebrarà del 10 al 21 de febrer, recuperant al 100% tots els seus actes tradicionals, després de dues edicions amb restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19.