Imatge del cartell de senyalització del pàrquing Torroja de Tarragona

Canvis en les tarifes dels pàrquings municipals de Tarragona: Els nous preus

El preu dels abonaments s'incrementa un 10% i la tarifa diària màxima passa dels 4,50 euros als 4,95

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha comunicat aquest dilluns l'entrada en vigor de les noves tarifes dels pàrquings municipals tancats de Tarragona. Així, els abonaments s’incrementen un 10%, mentre que ho fa en el mateix percentatge la tarifa diària, on el màxim passa dels 4,50 euros als 4,95 euros

En un comunicat, l'EMT ha volgut recordar que malgrat aquest increment en el preu, les tarifes d'abonament i diària es mantenen per sota de les tarifes que hi havia l'any 2020, quan el màxim diari es va reduir dels 5,50 euros als 4,50.

Els aparcaments que gestiona l'empresa municipal i en què s'apliquen aquestes tarifes són: Avinguda Catalunya, President Lluís Companys, Tàrraco, Joan XXIII, Saavedra, Francesc Bastos i Torroja.

L'EMT justifica l'increment de preus per l'encariment de l'electricitat

En el comunicat, l'Empresa Municipal de Transports ha recordat que «les tarifes no havien patit cap increment des de setembre del 2016». En aquest sentit, ha explicat que s'ha fet un estudi de racionalització de la despesa, i del servei, que «han tingut en compte el context econòmic actual i els increments de costos derivats d’aquest».  

  

L'EMT ha assegurat que «les despeses en energia elèctrica, vinculada als pàrquings municipals, principalment pel seu enllumenat, han patit un increment del 100% en els últims sis mesos. Tot i això, s'ha valorat que aquest increment únicament repercuteixi en els usuaris en un 10% de la pujada de les tarifes, per continuar potenciant un model de mobilitat sostenible».