Imatge de l'Escenari de l'Amic Invisible a la Rambla Nova de Tarragona

L'escenari de l'Amic Invisible s'inaugura aquest dissabte amb l'actuació de Gisela

La Rambla Nova acull aquest dissabte a la tarda l'espectacle inaugural 'Un Nadal Bestial'

Aquest cap de setmana es posa en marxa la programació de l'Escenari de l'Amic Invisible, una de les grans accions de dinamització proposades per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona de cara a les festes de Nadal. Ho farà amb l’espectacle inaugural 'Un Nadal Bestial', que comptarà amb la participació de la coneguda cantant Gisela.

La festa, que començarà a les 18.30 hores a la Rambla Nova, és una col·laboració entre l'Associació Revolución Pata i la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona. La tarda, que girarà al voltant de la tinença respectuosa de mascotes a les llars, comptarà amb les actuacions del músic i tenor Agustí Roma i de l’Estudi de Dansa Montserrat, així com el sorteig d’una panera, entre altres accions. 

«Volem que l'escenari de l'Amic Invisible es converteixi en un punt neuràlgic de les festes nadalenques»

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha apuntat que «com ja vam aconseguir l'any passat, volem que l'escenari de l'Amic Invisible es converteixi en un punt neuràlgic de les festes nadalenques de la ciutat, un espai on conflueixi la cultura, el compromís social i el comerç». Nadal ha recordat que per aquest motiu «tant l'escenari com la caseta estan oberts a qualsevol iniciativa local que comparteixi la filosofia d'aquest espai».

Per l’escenari de la Rambla Nova també hi passaran moltes més coses i moltes més persones, artistes i talent local, tant aquest dissabte com diumenge, així com el cap de setmana vinent, 17 i 18 de desembre.

Entre d’altres tindrem un karaoke popular de la mà de Josep Ferrer i Esther Soto; el Último Vinilo i actuacions d’alumnes de les escoles de la ciutat com La Martina Kids; Rambla Music; Bill’s English o el Cor Àncora i el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona.