El Mag Martí en una actuació

L'associació Todos En Azul celebrarà un Halloween «ple de màgia i misteri»

L'espectacle tindrà lloc el pròxim dissabte 24 d'octubre | Les entrades són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia

L'associació Todos En Azul, que dóna suport a les famílies amb nens i nenes amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), organitzarà un espectacle de màgia per celebrar Halloween. Sota la direcció del Mag Martí, els assistents podran gaudir d'una vetllada de «màgia i misteri».

La festa tindrà lloc el pròxim dissabte 24 d'octubre, a les cinc de la tarda, al teatre del Centre Cívic Municipal de Torreforta, a Tarragona. Des de  Todos en Azul animen a tothom a «passar por en un espectacle de màgia intimista i misteriós» de la mà del Mag Martí, qui ja ha actuat en alguna altra ocasió en diversos actes solidaris dels barris de Ponent.

La decoració i escenificació de tot l'espectacle també comptarà amb personatges rellevants, ja que anirà a càrrec d'Ismael Espejo, un dels promotors del passatge del terror  que es munta cada any a Campclar i que s'encarregarà també de donar la benvinguda a tothom qui entri a veure l'espectacle.

Fer arribar els superherois a tots els nens

La mateixa nit, tothom qui ho desitgi podrà comprar una 'galeta solidària' i col·laborar amb el projecte de l'associació 'Mi Héroe', que lluita per fer arribar els superherois preferits als infants ingressats en centres hospitalaris, especialment, als nens i nenes malalts de càncer.

L'espectacle patirà algunes restriccions, com l'aforament limitat a 70 persones. Per tal de garantir al màxim les mesures de seguretat contra la Covid-19, l'organització ha informat que en el cas que se superés la capacitat màxima d'aforament prevista, es farà una segona sessió de l'espectacle.

L'accés a l'espectacle és gratuït, però cal reservar les entrades prèviament, a través del correu electrònic  de Todos En Azul, todosenazul@gmail.com, o trucant al  número de telèfon  651909075. Per organitzar aquesta activitat s'ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i la Fleca Falset de Torreforta.