La companyia teatral sorgida del programa 'El Llop' de TV3.

L'espectacle 'Terra Baixa', del programa 'El Llop', tindrà una segona funció a TGN

Les entrades per a la primera sessió del 29 d'octubre estan gairebé exhaurides

El Teatre Tarragona ha programat una segona funció de l'espectacle 'Terra Baixa', sorgit del programa 'El Llop' de TV3 per la bona resposta del públic en la venda d’entrades. L'adaptació d’Àngel Llàcer d'aquest clàssic d'Àngel Guimerà es podrà veure el pròxim dissabte 29 d’octubre dins del cicle tardor-hivern d’arts escèniques.

La funció inicial, a les 20.30 hores, gairebé ha exhaurit les entrades, mentre que els tiquets per a la nova sessió, programada per a les 18 hores, es podran comprar a partir d'aquest divendres a les 11 hores a la taquilla del Teatre Tarragona i a través del web entrades.tarragona.cat.

Tot a punt per a la nova temporada 

L'anticipació de la venda d’entrades anticipades per al cicle d’arts escèniques de tardor-hivern, una de les novetats d’enguany, ha tingut molt bona acollida entre el públic i es preveu una bona assistència als actes de la programació que començarà el pròxim dissabte 8 d'octubre amb el concert 'Marverl vs DC' de la Franz Schubert Filharmonia.

La segona cita de la programació de tardor-hivern dels teatres de Tarragona serà el dissabte 22 d'octubre, amb la representació de l'obra 'Buffalo Bill a Barcelona' amb l’actor Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans.

Les entrades per a tots els espectacles de la nova temporada ja estan a la venda al web entrades.tarragona.cat i a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic.