Un agent dels Mossos d'Esquadra

Un jove estampa la seva furgoneta contra un vehicle dels Mossos a Tarragona

Els fets van succeir la nit del dijous i el conductor va fugir després de col·lidir contra la furgoneta dels agents

La nit del passat dijous, 20 de setembre, els Mossos d'Esquadra van detenir un jove després que aquest estampés la seva furgoneta contra un vehicle dels agents,  al barri de Campclar de Tarragona. Tot seguit, el noi va fugir corrent, però va acabar arrestat pels mossos, segons informa el Diari de Tarragona. De resultes d'aquest incident, no va haver-hi cap ferit.

Estampa el seu vehicle contra els Mossos i marxa corrent

L'incident va succeir a prop de la mitjanit del dijous, quan els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada, en la qual els alertaven d'una discussió entre diverses persones en el carrer del Riu Montsant.  En aquest sentit, una patrulla de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) es va dirigir cap al lloc dels fets, però, en un primer moment, no es va veure res estrany en aquella zona.

Tanmateix, instants després, una furgoneta, conduïda per un jove de 18 anys, va sortir del carrer Riu Segre, direcció el furgó dels Mossos d'Esquadra. Aquests, van intentar evitar la col·lisió realitzant una maniobra, però no es va poder evitar i, finalment,  el vehicle conduït per l'arrestat, va xocar contra el costat del furgó dels Mossos.

Així doncs, després de la col·lisió, el conductor de la furgoneta va marxar corrent en direcció oposada en la qual estaven els agents. Aquests, van sortir corrent perseguint l'autor del xoc i, uns metres més endavant, van aconseguir immobilitzar-lo. El jove, que estava alterat i agressiu, un cop va ser identificat, es va comprovar que no tenia antecedents policials.

De resultes d'aquest incident, el carrer va estar tallat al trànsit durant una estona, fins que es va aconseguir apartar els vehicles. Tanmateix, els Bombers van assistir per tirar arena a sobre de l'oli que havia quedat escampat per damunt de l'asfalt.

D'altra banda, els agents dels Mossos d'Esquadra, concretament sis, van anar fins a un centre mèdic per fer-se una revisió a causa de l'impacte. En aquest sentit, només un va sofrir una fuetada cervical.

Al detingut se li imputen dos delictes: un per resistència i desobediència als agents de l'autoritat i per atemptat contra l'autoritat. Així doncs, s'espera que passi en els pròxims dies a disposició del Jutjat d'Instrucció 5 de Tarragona.