Imatge de la presentació de les activitats de l'Estiu Jove de Tarragona

L'Estiu Jove de Tarragona proposa enguany més de quaranta activitats: dates i detalls

La conselleria de Joventut ofereix enguany prop de 1.500 places

Més de quaranta activitats formatives, lúdiques i culturals formen part de la programació de la 36a edició de l'Estiu Jove 2022, que l'Ajuntament de Tarragona ha presentat aquest dimecres. A aquestes activitats cal sumar els 33 actes i espectacles del festival Sota la Palmera que es va presentar fa uns dies, sumant un total de 75 propostes.

Les activitats de l'Estiu Jove es desenvoluparan entre el 27 de juny i el 17 de setembre, amb l'Espai Jove Kesse com a epicentre. El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, que ha estat l'encarregat de fer la presentació, ha destacat un any més l'èxit i encert de les propostes que, segons ha explicat, «aporten una qualitat i una formació garantides».

En aquest sentit, Pinedo ha afegit que molt sovint «representen una primera formació en l'àmbit del futur professional o d’allò que els agrada fer als joves i les joves, d’una manera més lliure i informal que als seus centres educatius».

Gairebé 1.500 places ofertes

El programa d'activitats inclou diversos àmbits per escollir, com lleure, esports, aventura, circ, màgia, teatre, música, dansa, comunicació, llengües, arts plàstiques i visuals, informàtica, salut... Així mateix també hi hauria els Enigmes nocturns —accions lúdiques i formatives per conèixer l’entorn—, una Ruta amb BTT per conèixer noves rutes i camins a prop de la ciutat o els 'summer weeks' —espais setmanals de formació i acció educativa—, entre d’altres.

L'Estiu Jove 2022 també aposta per una xerrada sobre el món de la música que anirà a càrrec de Marcel i Júlia, l’excantant de Txarango i la seva parella. En un acte que es farà el 29 de juliol a l’Espai Jove Kesse explicaran la seva manera de fer música amb l’objectiu d’apropar els seus referents musicals al públic jove.

La conselleria de Joventut proposa gairebé 1.500 places, que estan dirigides majoritàriament a joves de 12 a 35 anys, tot i que obertes al públic en general, depenent del format, i la gran majoria d'elles gratuïtes. Les inscripcions es podran fer a partir del pròxim 2 de juny i tota la informació es pot consultar al següent enllaç.