Imatge d'arxiu d'una administració de loteries

L'Euromillones deixa un premi milionari a Tarragona

Un butlleta segellada per un client d'una administració del barri de Sant Pere i Sant Pau ha estat agraciada amb un milió d'euros

La sort dels jocs de loteria ha tornat a somriure la ciutat de Tarragona. Concretament ha estat l'Euromillones el joc d'atzar que ha deixat un bon pessic d'euros a la capital tarragonina. En aquest sentit, la butlleta d'un client de l'Administració de Loteries número 17 de Tarragona, ubicada al barri de Sant Pere i Sant Pau, ha estat premiada amb un milió d'euros.

En aquest sentit, el bitllet segellat al barri cooperativista s'ha endut el premi d'El Milió, que es juga amb un codi generat en cada butlleta i que complementa el tradicional sorteig de números que se celebra els dimarts i els divendres. El Milió ja va deixar un premi d'un milió d'euros a la demarcació el passat mes de novembre, concretament al municipi penedesenc de Santa Oliva.

«Molta il·lusió»

Sergi Barril, que regenta l'Administració de Loteries número 17, ha explicat que «estem molt contents i ens han fet molta il·lusió aquest premi». En aquest sentit, ha assenyalat que fa un temps havien repartit 138.000 euros, però que el d'aquest dimarts ha estat el més gran que han donat, amb l'afegit que ha estat un premi milionari. 

En el sorteig d'aquest dimarts de l'Euromillones no hi va haver cap encertant de primera categoria, un fet que ha generat un pot de 54 milions d'euros que posaran en joc aquest pròxim divendres.

El cupó de l'ONCE va deixar 350.000 euros el passat mes de febrer

Aquest no ha estat l'únic premi que els jocs d'atzar han deixat a Tarragona en les darreres setmanes, ja que fa menys d'un mes el sorteig de l'ONCE va deixar 350.000 euros de premi, repartits en deu cupons premiats amb 35.000 euros cadascun. L'afortunat venedor va ser Manuel Jesús Castro, que regent un quiosc al carrer Canyelles de la capital tarragonina.

Es dona la circumstància que el mes d'octubre, Castro també va repartir un premi de 350.000 euros, corresponents al Cupó Diari.