El grup Sense Sal al Festival Sota La Palmera

Èxit de proximitat i qualitat al Festival Sota La Palmera de Tarragona

L’Espai Jove La Palmera s’estableix com un equipament cultural de primer ordre a la ciutat

El Festival Sota La Palmera ha portat a Tarragona una programació de 35 actes i espectacles, posant especial èmfasi al paper de la dona com a artista. Entre el 28 de juny i fins a aquest 31 de juliol, l'Espai Jove la Palmera s'ha establert com un equipament cultural de primer ordre a la ciutat. 

El festival ha assolit un èxit molt notable amb la seva capacitat d'ajustar-se a les mesures preventives de salut. A més d'obtenir uns bons resultats d'aforament, proximitat amb el públic i qualitat dels directes. En un espai que ha tingut qualitat artística i reivindicant el seu valor de connectar entre propostes del territori i les ja reconegudes.

El certamen ha reunit 2.800 persones presencialment i en línia. Un fet que mostra alguns dels valors posats en escena dintre el Festival Sota La Palmera, com són una programació d'alt nivell o la implicació del públic. A més, de les polítiques de promoció jove i proximitat amb l'espectador. 

L'esdeveniment s'havia de tancar aquest passat dissabte amb l'actuació d'Eva Kaué i la Beth, però el temporal de vent i pluja va obligar a suspendre-ho. 

El cicle Margalló

Una de les novetats va ser el nou cicle Margalló. Aquest ha donat cabuda a més de 25 joves actuants entre la música i la dansa. La Model, cia La Latente, cia Latidos i la Banda Juvenil Musical de Tarragona han ofert les seves propostes a escenaris en espais patrimonials, els jardins del centre cívic de Torreforta, la Casa Canals i el Teatre Romà.

. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el Museu d’Història de Tarragona, la Conselleria de Patrimoni, la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona i el Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona.