Imatge de l'Àliga de Tarragona a la Casa de la Festa

Més de 4.000 persones visiten la Casa de la Festa per Santa Tecla

La majoria de visitants han estat tarragonins, tot i que també hi ha hagut presència estrangera

La Casa de la Festa celebra amb èxit les  xifres de visitants durant els mesos d'estiu. Des de la seva reobertura, el passat 14 de juliol, un total de 4.513 persones han visitat la llar dels elements del Seguici Popular de Tarragona durant les festes de Santa Tecla, ja que molts d'ells no han sortit al carrer aquest 2020. Concretament, 3.873 persones han visitat el museu de manera individual i 640 persones han gaudit de les 32 visites guiades que s'han dut a terme amb motiu de la festa grossa de la ciutat.

Pel que fa a la procedència dels visitants, un  90,80% han estat tarragonins i tarragonines, mentre que els visitants de la resta de Catalunya han suposat un 5,37%. Un 2,47% han estat de la resta de l'estat i, curiosament, un 1,31%  de  visitants han estat estrangers. El país de procedència d'aquests ha estat majoritàriament de visitants francesos, tot i que també s'han rebut visites de gent del Perú, Guatemala, Estats Units i Noruega.

Havent passat la temporada d'estiu, la Casa de la Festa reobrirà, ja en horari habitual, a mitjans d'octubre. L'horari és, els divendres i dissabtes, de 10 del matí a dues del migdia  i de quatre a sis de la tarda; i els diumenges de 10 h a dues del migdia. Les visites se seguiran fent amb el circuit  de mesures de seguretat  i higiene establertes durant el període del desconfinament

La visita serà de màxim vint persones que hauran de fer el recorregut en  vint minuts, seguint un circuit delimitat, amb vinils a terra i amb diferents indicacions de seguretat com el fet de no tocar  els elements festius, entre d’altres. La mascareta  s'haurà de dur en tot moment a l'hora de realitzar la visita  i es disposarà de gel hidroalcohòlic  a l’accés i presa de temperatura.