Els Bombers de Tivissa s'han desplaçat a la central hidroelèctrica de Riba-Roja d'Ebre

Una dona, hospitalitzada en estat lleu per l'incendi d'una cuina a Tarragona

Els fets han tingut lloc poc abans de tres quarts d'onze del matí d'aquest dissabte

El matí d'aquest dissabte, 17 d'agost, ha estat d'ensurt per al veïnat de Torres Jordi, a la ciutat de Tarragona. Faltaven pocs minuts per a tres quarts d'onze del matí quan els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís que s'havia declarat un incendi a l'interior d'un habitatge situat en aquesta zona de la ciutat, propera al barri del Serrallo.

Quatre dotacions de Bombers s'han activat per sufocar les flames, tot i que a la seva arribada, diversos veïns ja havien apagat el foc mitjançant diversos extintors. Segons la informació facilitada des de Bombers, el foc s'ha declarat a la cuina del pis i té el seu origen en una olla. Ràpidament, però, les flames s'han propagat fins a la campana extractora i un armari.

La inquilina del pis, hospitalitzada per inhalació de fum

Els Bombers han tallat per precaució el subministrament de llum, aigua i gas i han fet tasques de ventilació a l'escala del bloc, on  ha calgut confinar la resta de veïns. La màxima afectada, però, ha estat la dona inquilina del pis que ha patit aquest incendi.

A causa de la inhalació de fum produïda pel foc, ha hagut de ser hospitalitzada a Santa Tecla en estat lleu, després d'haver estat atesa per les dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que s'han desplaçat fins al lloc dels fets.