La Festa del Vi de Tarragona

La Festa del Vi de Tarragona encara la recta final amb més activitats

La renovada festa prepara les últimes activitats d'aquesta setmana

La setmana més important de la renovada Festa del Vi de Tarragona ha donat el tret de sortida. La festa ha passat de celebrar-se durant tres dies a la Rambla i limitar-se a la consumició de vi a convertir-se en una festa que al llarg de dues setmanes anima la ciutat.

Diverses activitats culturals, lúdiques i enogastronòmiques amb l'objectiu d'explicar i donar a conèixer els vins i les persones que formen la DO Tarragona.

Una de les grans novetats en aquesta última setmana ha estat la música del vi. Les escales de la plaça de les Cols es van omplir de públic durant la tarda de dimarts mentre el trio de músics encapçalats per Raül Cid interpretava grans èxits de la música popular internacional.

Amb el so de la música, es donaven a conèixer alguns dels seus vins. El públic va poder tastar vins de Vinya Janine ; Celler Mas Bella; Mas d’en Baget; Mas Vicenç; Estol Verd Celler; Vinyes del Tiet Pere i Vins i Olis Sunyer.

La Festa del Vi de Tarragona no s'atura després d'aquest acte i durant aquest dimecres s'ha celebrat la conferència a càrrec de Manel Colmenero, docent, consultor i escriptor especialista en ecoturisme. Un acte que pot interessar tant als professionals del turisme com als amants de l’enoturisme a l'Antiga Audiència, de les 19 a 20.30 hores.

La recta final de la Festa del Vi de la DO Tarragona

La Festa del Vi de Tarragona no s'atura aquí i prepara molts més actes durant aquesta setmana. Aquest dijous se celebra el Tast del Decenni, un esdeveniment de gran èxit.

Es farà un recorregut pels darrers deu anys de vins de la DO Tarragona a través d’un maridatge creat expressament per la DO i el Restaurant AQ pel que s’han exhaurit totes les entrades.

El 3 de juny, a les 19 hores hi haurà 'Cinema del Vi' a l'Antiga Audiència, mentre a les 21 hores es farà 'Bombolles al capvespre' al passeig de les Palmeres, on es farà un tast de vins escumosos de la DO Tarragona acompanyats de coques del territori.

Per tancar la Festa del Vi, el 4 de juny es farà de 18 a 23 hores la Fira del Vi, un Enotast a través del contacte popular del Mercat de Tarragona a la plaça Corsini de la ciutat.