Persona tocant la guitarra en un concert.

El Festival Minipop diu adeu després d'onze anys d'història

Des de l'organització asseguren que a partir d'ara treballaran en nous projectes

La demarcació de Tarragona perd un nou festival. Després del trasllat de l'Acampada Jove, aquest matí el Festival Minipop ha anunciat que diu adeu després d'onze anys d'història. Aquest festival va ser el primer a programar concerts i activitats al voltant de la música pop en clau familiar. Va néixer al passeig de les Palmeres de Tarragona i des de llavors han passat pels seus escenaris més d'un centenar de reconeguts artistes com són Mishima, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Love of Lesbian o Carlos Sadness.

La decisió de la cancel·lació del Festival Minipop ve donada després d'un temps de «repensar i reflexionar sobre la continuïtat del projecte», han afirmat en un comunicat. Durant els dos anys de pandèmia, el festival es va adaptar a les circumstàncies sanitàries i ara es volia iniciar una nova etapa del festival amb presència al llarg de l'any i nova ubicació, una idea que no s'ha pogut fer realitat perquè «requeria d'una infraestructura i uns recursos que malauradament no s'han pogut aconseguir», explica l'organització.

Retorn de les entrades comprades per al Minipop

Amb l'arribada de la pandèmia el Minipop 2020 va haver de cancel·lar-se, com molts altres festivals. En aquell moment des de l'organització es va donar l'opció de guardar les entrades que ja s'havien comprat per al festival que s'estava organitzant per aquest 2022.

Ara, amb la cancel·lació del Minipop, s'ha establert un sistema per poder retornar les entrades.

Les persones que les van comprar online rebran el reemborsament dels diners automàticament a partir d’aquest dimarts a la mateixa targeta o compte corrent amb què es va fer la compra.

D'altra banda, les persones que van comprar entrades físiques a qualsevol dels punts de venda del Minipop han d’enviar un correu electrònic a info@minipop.cat indicant nom, telèfon, nombre d'entrades, el número d'entrada, establiment on es va adquirir i fotografia de les entrades.

Per qualsevol dubte també s'ha habilitat el WhatsApp 695 494 001.

L'inici de nous projectes

Tanmateix, l'organització del Festival Minipop no s'acomiada del tot, ja que al comunicat han explicat que «queda el llegat que ha deixat a la ciutat de Tarragona i a les nostres comarques» i que «ara tanquem una etapa que obre altres possibilitats».

Asseguren que aquest adeu es tracta d'un punt de partida per «continuar inventant projectes, proposant iniciatives més sostenibles i de petit format, cooperant amb altres entitats i institucions i gaudint com sempre de la feina col·laborativa i creativa en equip».