La Bittah

La Bittah i Lu Rois substitueixen dos actuacions al Festival Sota la Palmera per coronavirus

Elane i Maria Jaume no podran actuar

El Festival Sota la Palmera de Joventut ha tingut dues baixes per positius en les últimes hores. Elane  i Maria Jaume no podran actuar els dies previstos pel virus i s'han buscat altres actuacions per oferir un concert el dia que estaven programats.

La Bittah, del grup Tribade, substituirà a Elane aquest 8 de juliol. La cantant va començar la seva activitat musical al 200* en solitari. Nascuda al barri del Coll-Vallcarca, forma part d'Ascensa Furore i Tribade (rap polític i noves tendències). A més, és estudiant de psicologia i implicada en la lluita barrial, estudiantil i feminista.

D'altra banda,  Lu Rois substituirà Maria Jaume el 10 de juliol a l'escenari del festival. Va debutar l'any 2014 amb el disc Camí del far. Vindria poc després l'EP Cau de lluna i el segon llarg, Clarobscur  (2017). Ara presenta el seu nou disc Microcosmos i, aquest 2021, ha publicat un nou senzill, Luna Nueva.

Les persones que disposaven d'entrades pels concerts, poden mantenir les entrades i la seva reserva. En cas que es pretengui no anar-hi, es pot comunicar a tarragonajove@tarragona per tal d'alliberar els seients i permetre noves entrades. Tots dos esdeveniments compten amb les entrades exhaurides.