Imatge del final de l'espectacle 'Acampada' al Teatre Metropol

El FITT clou la vuitena edició amb les entrades exhaurides en 12 dels 18 espectacles

El festival tarragoní premia 'Mucha Muchacha', '360 grams', 'Beautiful Stranger' i 'Ritos de amor y guerra'

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) va tancar aquest dissabte la seva vuitena edició amb totes les entrades exhaurides en 12 dels 18 espectacles programats entre l'1 i el 4 de setembre. Segons han explicat des de la Sala Trono, «el festival ha aconseguit superar amb escreix els reptes d'aquesta edició batent rècords de venda d'abonaments previs i aconseguint mantenir la seva programació original».

En aquest sentit, els organitzadors han assenyalat que el festival ha comptat amb un 60% més de persones abonades a tots els espectacles. Des de la Sala Trono s'ha destacat «l’augment exponencial de participació i de persones abonades al festival», alhora que ha agraït «el comportament exemplar de totes les assistents en el que ha estat el desè aniversari».

La nit de dissabte es van lliurar els guardons d'aquesta edició, que van premiar la producció madrilenya de dansa 'Mucha Muchacha' com una de les grans vencedores de la vuitena edició del festival. El FITT d'enguany també va premiar '360 grams', d’Ada Vilaró, 'Beautiful Stranger' de la companyia La Caja Flotante i 'Ritos de amor y guerra', de la companyia Comando Señoras.

Tot i el que la vuitena edició del FITT ha posat el punt final aquest dissabte, fins a l'1 d'octubre es podrà gaudir d'una de les produccions del festival, l’storywalker 'Em dic Carola', de la tarragonina Maria Roig Alsina. Aquesta proposta, les entrades de la qual es poden adquirir al web www.fitt.cat, relata la història d’un amor impossible entre dues dones després de la Guerra Civil.