Una actuació de la Franz Schubert Filharmonia

La màgia de Disney arriba a Tarragona amb la Franz Schubert Filharmonia

El Teatre Tarragona acollirà l'actuació el 14 de gener

La Franz Schubert Filharmonia (FSF) s'endinsa al meravellós món fantàstic de Disney amb les seves millors bandes sonores. Un concert simfònic especial on s'interpretaran les cançons de Frozen, el Rei Lleó, Aladdin, la Bella i la Bestia, Coco i molts èxits més. 

Una actuació que comptarà amb el mestre especialista en banes sonores: Marc Timón. Serà l'encarregat de dirigir aquest concert tan especial que comptarà amb la cantant Judith Tobella, soprano principal a Disney In Concert; Manu Pilas, la veu tenor del 'Bella Ciao' de La Casa de Papel; i el baríton Germán de la Riva.

L'actuació de la Franz Schubert Filharmonia serà un concert on es recolliran les millors cançons de Disney que van directes al cor, per a totes les generacions que han crescut amb els personatges més entranyables de la gran pantalla.

A més, les cançons de Disney han tingut un gran èxit al cinema. La llista de premis Oscar obtinguts per les cançons de Disney supera la dotzena, des de Pinotxo l’any 1940 fins a Coco el 2017, passant per Mary Poppins, La Bella i la Bèstia, Tarzan, Monstres S.A. i moltes de les que hem esmentat. 

Una nit màgica a Tarragona

La Franz Schubert Filharmonia portarà la seva actuació amb les millors bandes sonores de Disney aquest divendres. El 14 de gener, a dos quarts de nou del vespre, el Teatre Tarragona presenciarà aquesta actuació màgica.

Les entrades per als concerts al Teatre Tarragona es poden adquirir a la pàgina web de la Franz Schubert Filharmonia i a entrades.tarragona.cat. Així mateix, també es podran comprar a les taquilles del Teatre Tarragona, en horari habitual. El preu de les entrades és de 30 euros

L'actuació de la Franz Schubert Filharmonia també es podrà viure el dissabte 15 de gener, a les dotze del matí, i el diumenge 15 de gener, a dos quarts de sis de la tarda, al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Les entrades per a la temporada de concerts al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, es poden adquirir tant als webs franzschubertfilh.com i palaumusica.cat com a les Taquilles del Palau de la Música Catalana (en els horaris habituals) i tenen un preu de 38 €.