Imatges de la concentració dels grups de treball en defensa de la Sanitat Pública

La plataforma per la Sanitat Pública demana múscul veïnal per abordar les mancances del CAP Jaume I

Emplaça a anar a l'una a totes les associacions de veïns properes al centre

«Les cues de persones a les portes són constants», denuncia el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, en relació a la situació de col·lapse del  CAP Jaume I, a la Part Baixa de la capital. Un centre que també «ha arribat a patir situacions inversemblants com quan va deixar de funcionar el telèfon per una avaria» a tota la zona propera, defensen. A través d'un breu comunicat, la plataforma ha estès la mà a les  associacions de veïns properes al CAP «per intercanviar impressions i valorar la possibilitat de dur a treme accions conjuntes», que s'intueix seran mobilitzacions.

La plataforma assegura que «el CAP Jaume I  és dels que genera més queixes» entre usuaris i treballadors del sector, «juntament amb el CAP de  Torreforta-La Granja i el CAP Bonavista». A fi d'unificar veus «per reclamar més recursos  per a l'Atenció Primària», el col·lectiu s'ha adreçat a les associacions veïnals  del Serrallo, el Barri del Port, el Barri del Carme i l'AAVV Tarragona Centre.

Amb una veu única, esperen poder articular més múscul i fer sentir les seves reivindicacions  tal com han aconseguit fer els veïns i veïnes dels barris de Ponent. La plataforma ha avançat que, amb l'objectiu de «garantir el ple funcionament dels centres, l'atenció sanitària presencial i l'obertura de les urgències  les 24 hores a tots els CAPs», se sumarà a les concentracions davant els CAP Bonavista i La Granja  convocades per aquest dijous i divendres, respectivament.