Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora 10 nou agents

El nomenament d'aquests nous policies «forma part del procés de millora de la plantilla del cos de seguretat de la ciutat»

La Guàrdia Urbana de Tarragona compta des d'aquesta setmana amb 10 nous agents, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat. En aquest sentit, el consistori ha explicat que la incorporació d'aquests nous policies «ha estat llargament esperada i forma part del procés de millora de la plantilla del cos de seguretat de la ciutat».

Els nous agents han estat rebuts per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, al Saló de Plens del Palau Municipal, on s'ha celebrat l'acte de presa de possessió, que també ha comptat amb la presència de la consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, el conseller de Serveis Generals, Jordi Fortuny, i el secretari de l'Ajuntament, Joan Anton Font.

Cristina Guzmán s’ha mostrat molt satisfeta, ja que «aquest és un dels objectius que volíem assolir, reestructurar la plantilla del cos de la Guàrdia Urbana» i ha afegit que «mica en mica estem resolent buits de personal que era evident que no podien continuar així si volem tenir un cos consolidat i fort».