Un home de 82 anys, aturat a l'A-7 a Tarragona quan conduïa contra direcció

Els Mossos d'Esquadra van multar-lo i van impedir que seguís conduint | Ara, la Prefectura Provincial de Trànsit decidirà si li retira el carnet a l'home

Un home de 82 anys va ser enxampat diumenge al vespre mentre conduïa contra direcció per l'autovia A-7 a Tarragona. Una patrulla de la Guàrdia Urbana el va interceptar i una altra dels Mossos d'Esquadra, que van ser requerits pels agents locals, el va sancionar. L'individu volia anar en direcció a Montblanc i es va despistar, motiu pel qual  es va dirigir a l'A-7 en contra direcció als vehicles que circulaven des de València fins a Tarragona. Ara, la Prefectura Provincial de Trànsit decidirà si retira el carnet a l'home. 

Un home de 82 anys, contra direcció a l'A-7 tarragonina

La Guàrdia Urbana de Tarragona va impedir, el passat diumenge al vespre, que un home de 82 anys accedís a l'autovia A-7 contra direcció. L'individu es trobava circulant a la rotonda de les Gavarres quan es va despistar. Volia anar en direcció a Montblanc, però es va incorporar a la sortida de l'autovia, on es podria haver trobat de front amb els vehicles que anaven de València a Tarragona

Els agents van aturar el vehicle i van cridar els Mossos d'Esquadra. La policia autonòmica va multar l'home per cometre una infracció greu i va considerar que no es trobava capacitat per conduir.  Per aquest motiu, van trucar un familiar, que es va fer càrrec del vehicle. 

La Prefectura decidirà si se li retira el carnet de conduir

Les diligències es van traslladar a la Prefectura Provincial de Trànsit. Aquest ens decidirà si l'home de 82 anys té capacitat per seguir conduint o, en cas contrari, se li és retirat el carnet. La decisió es prendrà en els pròxims dies. 

També et pot interessar: