Imatge de la Font del Centenari de Tarragona

Qui no es refresca és perquè no vol: la curiosa 'piscina' al centre de Tarragona

Un home es banya a la Font del Centenari de Tarragona davant les mirades curioses de diversos passejants

Les altes temperatures que afecten aquesta setmana la ciutat de Tarragona fan que els ciutadans i visitants busquin diferents maneres de refrescar-se. Banyar-se a la platja o a la piscina, espais amb aire condicionat o un banc a l'ombra on corri la fresca són algunes de les solucions que s'utilitzen per combatre les altes temperatures.

Aquest dimecres al matí, però, algunes persones que passejaven per la Rambla Nova han vist una innovadora opció, ja que un banyista ha aparegut en una font del centre de Tarragona.

Ha estat a la Font del Centenari, on un home es refrescava aquest matí. Un usuari de la xarxa social Twitter ha publicat un vídeo on es pot veure una persona que, en banyador i amb el tors nu, s'ha remullat a la font tarragonina, davant les atònites mirades d'aquells que passejaven per la Rambla Nova.

Un polèmic bany l'any 2019

A finals del mes de juny de 2009, un grup de persones, que semblaven turistes, va convertir la Font del Centenari en un espai de bany. Aquesta actuació va desfermar les crítiques de la ciutadania, davant un comportament que es va titllar d'incívic. En aquest sentit, però, la realitat va sorprendre més d'un, ja que posteriorment es va anunciar que el bany formava part d'una perfomance del FITT.