Imatge d'un home banyant-se a la font del Centenari de Tarragona

Surrealista: Un home es banya en una cèntrica font pública de Tarragona

Un veí ha gravat l'escena que s'ha viscut a la font del Centenari tarragonina

Estem vivint, segurament, la setmana més calorosa d'aquest estiu. Les temperatures s'han enfilat arreu del país i la sensació de calor és, en alguns moments, pràcticament insuportable. Mentre tots plegats esperem, ni que sigui, un lleuger descens de la temperatura, toca adaptar-se per poder combatre-la.

Cada estiu, són habituals els consells típics per combatre la calor. Els experts recomanen hidratar-se constantment, evitar l'exposició al sol en les hores centrals del dia i refrescar-se en la mesura que sigui possible. Però una cosa que no acostumen a recomanar els experts és banyar-se en les fonts públiques que hi ha en pràcticament totes les ciutats. 

Tot i això, un home ha pensat que seria una bona idea combatre la calor capbussant-se en una font pública de Tarragona. Concretament, la cèntrica font del Centenari. I tot plegat, sense cap mena de problemes pel fet de banyar-se davant dels vianants que passejaven per la zona.

Bany a la font del Centenari a plena llum del dia

A plena llum del dia, un home ha decidit vèncer la forta calor que s'ha viscut a Tarragona banyant-se a la font del Centenari. Aquesta cèntrica font, situada a la Rambla Nova tarragonina, ha servit d'element de refresc per aquest home.

El cas és que el bany de l'home en qüestió ha estat gravat per un veí de la zona. Aquest vídeo s'ha compartit a les xarxes socials i en ell es pot veure l'escena completa del 'banyista'. L'home s'acosta a la font, es queda amb roba anterior i decideix entrar a la piscina improvisada. Fins i tot s'acaba capbussant davant la mirada atònita dels vianants que passejaven per la Rambla Nova.