Tensió al carrer d'Smith de Tarragona per un home amb una falsa escopeta

Els fets es van produir a mitja tarda d'aquest diumenge

Els veïns del carrer d'Smith de Tarragona van patir un considerable ensurt aquest dissabte, 8 de setembre, a mitja tarda. Passaven pocs minuts de dos quarts de cinc quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta de diverses persones des d'aquest carrer de la Part Baixa de la ciutat. Totes les trucades alertaven de la presència, al seu carrer, d'un home amb una furgoneta blanca i manipulant un instrument que semblava que era una arma de foc, i més concretament, una escopeta. Després de rebre aquesta informació, el cos de Mossos d'Esquadra es va desplaçar ràpidament al carrer d'Smith de Tarragona.

Un home amb una falsa escopeta al carrer d'Smith de Tarragona

En arribar fins a aquest punt de la Part Baixa de la ciutat de Tarragona, els agents dels Mossos d'Esquadra que es van desplaçar fins al lloc dels fets van trobar de seguida l'home del qual parlaven les trucades que havien rebut, en senyal d'alerta, per part de diversos veïns. D'entrada, van identificar-lo i, posteriorment, van localitzar la suposada arma blanca que duia i van procedir a inspeccionar-la. Va ser llavors quan els Mossos d'Esquadra van determinar que es tractava d'una escopeta simulada i que, per tant, no suposava un perill real.

Just en aquell moment, però, va irrompre al mateix carrer un individu que es trobava en un estat visiblement alterat, segons han apuntat diversos testimonis. L'home hauria estat identificat minuts més tard com el pare de l'home que estava manipulant una falsa escopeta minuts abans. Per tal de poder continuar amb la investigació que encara estaven duent a terme, els Mossos d'Esquadra van detenir l'home amb unes manilles.

Acte seguit, van continuar duent a terme les seves investigacions a l'interior de la furgoneta del fill del detingut, fins que van determinar que no hi havia cap article perillós ni sospitós de ser-ho. Finalment, doncs, els Mossos van alliberar el pare i tampoc no van practicar cap detenció sobre el fill. Tot plegat va quedar en un notable ensurt per als veïns del carrer d'Smith, sorpresos encara pel rembombori policial que van haver de presenciar la tarda d'aquest dissabte, 8 de setembre.