Hospitalitzat un home a punt d'ofegar-se a l'Arrabassada de Tarragona

Els fets s'han produït a mig matí d'aquest diumenge

Un home d'avançada edat ha estat a punt de patir un ofegament aquest diumenge, 9 de setembre, al matí, a la platja de l'Arrabassada de Tarragona. Mentre estava banyant-se en aquesta concorreguda platja de la ciutat, s'ha trobat indisposat i ha hagut de ser atès pel servei de socorrisme, que ràpidament ha alertat el Sistema d'Emergències Mèdiques. Una ambulància s'ha traslladat fins al lloc on s'han produït els fets i han atès l'ancià 'in situ' per tal de procurar-li les primeres atencions mèdiques.

Tot seguit, la mateixa ambulància del SEM s'ha encarregat de traslladar l'home a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, a la Rambla Vella de Tarragona, on està sent atès. El succés ha generat força expectació a la platja de l'Arrabassada de Tarragona, encara amb força banyistes que aprofiten els darrers dies d'estiu i esgoten la temporada de platja al litoral de la ciutat.

Un altre ensurt a la ciutat de Tarragona

No és el primer ensurt que hi ha en les darreres 24 hores a la ciutat de Tarragona. Aquest dissabte, 8 de setembre, se'n produïa un altre al carrer d'Smith de la ciutat, però en aquest cas no es tractava d'una qüestió mèdica, sinó policial. Cap a dos quarts de cinc de la tarda, diversos veïns van alertar amb múltiples trucades als Mossos d'Esquadra que els semblava haver vist un home manipulant una arma de foc en ple carrer. En base a aquestes alertes fetes per part dels veïns d'aquesta via de la Part Baixa, els Mossos van traslladar-se al lloc dels fets, on van poder localitzar i identificar l'home.

Un cop fet això, van inspeccionar la suposada arma, que va acabar resultant que era simulada. Enmig de les investigacions de la policia catalana, va irrompre al carrer el pare d'aquest home, en un estat visiblement alterat, de manera que els Mossos es van veure obligats a emmanillar-lo per tal de poder proseguir amb la investigació que estaven duent a terme. Un cop comprovat que es tractava d'una falsa alarma, van concloure el cas sense practicar cap detenció, aliberant el pare, i sense interposar cap denúncia.