Pla de l'entrada de l'Hospital Joan XXIII

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona obre els quiròfans els dissabtes i deriva cirurgies a la Clínica Monegal

El centre hospitalari preveu fer prop de 500 operacions de cirurgia ambulatòria i de curta estada fins a final d'any

L'Hospital Universitari Joan XXIII ha posat en marxa set quiròfans per fer intervencions de cirurgia ambulatòria i de curta estada, de totes les especialitats, els dissabtes al matí. D'altra banda, professionals de l'hospital tarragoní es desplaçaran a la Clínica Monegal per fer operacions d'oftalmologia, urologia i ginecologia.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El decret de la Generalitat d'integrar temporalment la xarxa d'hospitals privats al sistema públic ha permès que es pugui augmentar a Tarragona l'activitat quirúrgica per minimitzar l'impacte de la Covid en les llistes d'espera.

Es preveu que el Joan XXIII faci prop de 500 intervencions entre els mesos de novembre i desembre, a part de la cirurgia prioritària no ajornable i oncològica que no s'ha aturat.

Suspenen les intervencions de la Cirurgia Major Ambulatòria

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona va reduir l'activitat quirúrgica el 29 d'octubre. Temporalment es van suspendre les intervencions de la Cirurgia Major Ambulatòria (CMA), una situació presa a causa de la situació de la pandèmia. Així mateix, es van reorganitzar algunes de les activitats assistencials, programables i demorables. També es van suspendre els ingressos a la Unitat Hospitalària de Desintoxicació (UHD).