El presumpte agressor, Joan Leandro Ventura, en una captura del video dels fets d'aquest matí de dilluns, 14 d'octubre.

Identificat el possible agressor d'una dona gran amb bandera espanyola a Tarragona

La dona ha sigut identificada com Maria Grima, militant de VOX, i antiga militant del PP i CiU | Els fets han passat al voltant del Mercat Central de Tarragona

Un dels pocs fets violents que s'han produït aquest matí de dilluns, 14 d'octubre, arran de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem pels fets de la tardor de 2017, ha tingut lloc al voltant del Mercat Central de Tarragona. Una dona que exhibia una bandera espanyola ha sigut agredida per un dels manifestants ala carrer de Cristòfor Colom de la capital tarragonina.

Poques hores després dels fets, les xarxes socials, així com diferents mitjans de comunicació, han identificat al presumpte agressor com Joan Leandro Ventura. Tan bon punt s'ha fet públic el seu nom, el jove ha eliminat, majoritàriament, els seus perfils a les xarxes socials.

De la llista de CiU a candidata de VOX

La dona agredida és una persona ben coneguda en l'ambient polític tarragoní. El seu actual partit polític, VOX, ha fet públic el seu nom assegurant que Maria Grima ha hagut de ser atesa per una contusió i una crisi d'ansietat.  Així mateix, la formació ultradretana ha avançat que «procedirem a la corresponent denúncia davant la Policia Nacional de la terrible agressió».

Maria Grima va anar com a independent i suplent número quatre de les llistes de CiU a les municipals de Tarragona de l'any 2011. Quatre anys després, l'any 2015, i també com a independent, es presentà sota les sigles del Partit Popular, en el lloc número 21 i amb VOX, enguany, ha sigut la número 14. Grima ha rebut el suport del president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández.