Imatge d'un dels establiments IKEA Dissenya que hi ha a Catalunya

Ikea aterrarà a Tarragona la pròxima tardor amb una botiga a Parc Central

L'establiment de la companyia sueca a la capital tarragonina tindrà vuit treballadors

IKEA aterrarà a Tarragona aquesta pròxima tardor. La companyia sueca ha anunciat aquest divendres que en poc temps obrirà una botiga IKEA Dissenya a la capital tarragonina. Concretament ho farà en un local de 84 metres quadrats de la planta alta del Centre Comercial Parc Central. Segons ha explicat l'empresa en un comunicat, «l'objectiu és estar més prop dels i les tarragonines».

El nou IKEA Dissenya Tarragona, les obres del qual ja han començat, suposa el primer format d'aquestes característiques a la província, on la companyia ja compta, a Valls, amb una important central de distribució en línia, que dóna servei a Espanya, Portugal i el sud de França.

Una plantilla inicial de vuit empleats

L'establiment, que obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores, comptarà amb una plantilla inicial de vuit empleats. En aquesta botiga, els clients podran dissenyar i planificar projectes personalitzats per a totes les estances de la seva llar, assessorats per experts d'IKEA. A més, rebran assistència per a realitzar compres en línia o contractar els serveis de recollida, transport i muntatge. 

Segons Irene Carrascal, directora de botiga a IKEA Gran Via L’Hospitalet (de la qual dependrà l'espai a Tarragona), «des d'IKEA continuem redissenyant la manera d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, esdevenint més propers i més accessibles, i fem un pas més a Tarragona».