La inauguració de la seu de Vox a Tarragona, pendent de l'agenda de Santiago Abascal

La formació d'ultradreta està «decorant» el local que faran servir com a «seu provincial» i que ocuparan als baixos de Bulevard bus, al carrer Higini Anglès de Tarragona

El local que obrirà la formació política d'ultradreta Vox als baixos de la galeria comercial Bulevard bus, al carrer Higini Anglès de Tarragona, servirà de «seu local i provincial del partit», segons han indicat a TarragonaDigital fonts del mateix partit. Ara per ara, estan acabant de «decorar-lo i pintarlo, sense fer-hi cap obra» però encara no hi ha data per la inauguració.Es tractaria de la primera seu del partit d'ultradreta a Catalunya. 

La inauguració està pendent de «les agendes de Santiago Abascal,  president de la nostra formació, o de Javier Ortgea, el secretari general de Vox». Així doncs, la secció tarragonina de Vox preveu comptar amb un dels dos màxims representants de la seva formació política de cara a l'apertura del seu local.  Vox compta, segons xifres facilitades pel mateix partit, amb «140 afiliats a tota la província». 

A la pàgina web del partit, Vox assegura que «han multiplicat per cinc els seus afiliats a Tarragona» i també es mostren convençuts que «no cedirem a les pressions, i encara menys a les coaccions, que puguin realitzar els grups radicals d'ultraesquerra i independentistes. Els ciutadans de Tarragona es podran unir al nostre projecte per Espanya».

«Taules informatives de Vox a Torredembarra, Valls i Reus»

La setmana passada, els d'Isabel lázaro, la presidenta provincial de Vox a Tarragona, van organitzar el que ells anomenen com «taules informatives» als municipis de Torredembarra, Valls i Reus. 

Des de l'Alt Camp, la coordinadora dels ultradretans a la comarca, Simina Mihaltan, ha explicat que «estem molt sorpresos per la gent que se'ns ha apropat encara que estiguem en un poble tan dominat per l'independentisme com Valls». Jordi Ferré, coordinador de Vox al Baix Camp, ha declarat que «estem convençuts que som una alternativa seriosa per estar a les institucions i defensar els drets i les llibertats dels catalans no independentistes».

Pel que fa a Torredembarra, Jordi Fernández, el seu responsable a la localitat del Baix Gaià, s'ha mostrat convençut que «continuarem oferint als nostres veïns i veïnes  el nostre projecte de partit, sense complexos, per la defensa de la unitat d'Espanya». Pel que fa a Lázaro, aquesta ha assegurat que «des de l'acte de Vistalegre, el passat 7 d'octubre, la gent s'interessa més pel nostre programa, per les nostres propostes de suprimir les autonomies, la unitat d'Espanya, defensar el dret a la vida i una immigració controlada i endreçada».