Incendi forestal al barri tarragoní de Sant Salvador

El foc està controlat i els Bombers hi han enviat diverses unitats terrestres i un helicòpter

Cap a les dues del migdia d'avui dissabte, 4 d'agost, s'ha desencadenat un incendi en una zona boscosa del barri de Sant Salvador, a la ciutat de Tarragona. El foc afecta un espai forestal situat entre dos camins i els Bombers de la Generalitat, en primera instància, hi han enviat dues unitats i un helicòpter.

Ara per ara, les flames han cremat uns 2.000 metres quadrats de vegetació i els bombers hi estan destinant més dotacions, per tal de reforçar el dispositiu. El foc està controlat i el fet que el terreny afectat estigui situat entre dos camins —que actuen com a tallafocs— fa més fàcils les tasques d'extinció.

Nou incendi al Tecnoparc de Reus

Un altre incendi ha cremat durant la tarda d'avui dissabte, 4 d'agost, als afores de la ciutat de Reus. En aquest cas, el foc ha començat a tres quarts de tres de la tarda i ha afectat un terreny situat just davant de l'empresa reusenca Cafès Brasilia.

Dotze dotacions dels Bombers

L'incendi ha activat un total de dotze unitats dels Bombers de la Generalitat. Concretament, els serveis d'emergència hi han enviat vuit vehicles terrestres, dos avions de vigilància i atac, un helicòpter bombarder i un helicòpter de comandament.

Segons diversos testimonis, les flames han travessat la carretera N-420 i han arribat fins al llindar de la planta de producció que l'empresa Cafès Brasilia té a la zona del Tecnoparc, a tocar de la C-14.

La carretera C-14, tallada a la circulació

Precisament, la carretera C-14 —que enllaça amb l'N-420 a poca distància de l'incendi—ha estat tallada durant més de mitja hora, a causa de l'incendi i en els dos sentits de la marxa. Cap a les cinc de la tarda, el Servei Català de Trànsit ha informat que la circulació ja estava totalment restablerta, amb trànsit intens.