Els Bombers extingeixen un incendi de vegetació a Sant Pere i Sant Pau

Han cremat 2.036 metres quadrats de vegetació i no hi ha hagut ferits

Fins a vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat es troben treballant en un incendi de vegetació a la ciutat de Tarragona. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís pocs minuts després de dos quarts de sis de la tarda d'aquest dimecres, 8 d'agost. L'incendi afecta massa forestal d'un bosquet al costat de l'escola La Salle de Tarragona, tocar del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. 

L'incendi forestal de Tarragona, extingit pels Bombers

Quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda, els Bombers han rebut l'avís de l'incendi a la ciutat de Tarragona, a prop del barri de Sant Pere i Sant Pau. Tanmateix, quan passaven cinc minuts de les sis de la tarda, s'ha donat per estabilitzat l'incendi.  Els Bombers han donat per extingit l'incendi al voltant d'un quart de vuit del vespre. Les flames han cremat 2.036 metres quadrats de vegetació i, afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits ni per cremades ni per intoxicació de fum. 

En aquest sentit, els Bombers han enviat vuit dotacions fins a Sant Pere i Sant Pau, on hi han treballat tres camions d'aigua (BRP), dos mitjans aeris, a més de tres vehicles de comandament, els quals han dut a terme les tasques d'extinció de les flames. De moment, es desconeix quanta superfície pot afectar l'incendi.

Imatge de la columna de fum que deixa l'incendi des del barri de Sant Pere i Sant Pau.
Imatge de la columna de fum que deixa l'incendi des del barri de Sant Pere i Sant Pau. | TarragonaDigital.com

Es cremen 5,75 hectàrees a Cabra del Camp

Durant el dia d'ahir, 7 d'agost,  26 dotacions dels Bombers de la Generalitat van estar treballant en un incendi forestal al terme municipal de Cabra del Camp. L'avís del foc, es va rebre a dos quarts de dues del migdia i es va originar a prop de la carretera C-37, a un paratge del Mas de Balenyà, i va anar avançant per un barranc en direcció nord. Al voltant d'un quart de quatre de la tarda, els Bombers van donar per estabilitzat l'incendi i cap al vespre es va donar per controlat, amb  un balanç final de 5,75 hectàrees cremades.

A causa d'aquest incendi, els Mossos d'Esquadra van desallotjar preventivament a quinze persones i tres animals de la urbanització Mas del Plata, a més de diversos veïns que van quedar confinats a l'interior dels seus domicilis per precaució.